Timco is gespecialiseerd in het aanleggen en beheren van systemen en netwerken voor het midden- en kleinbedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en voordelen die een netwerk of thuiswerkplek voor uw bedrijf kan hebben.

Netwerkbeheer van Timco

Netwerk met meerdere servers en werkstations

Of u nu één of meerdere servers, 2 of 200 werkstations of vaste/mobiele werkplekken wilt; onze technische professionals richten uw netwerk in zoals u het wenst.

 

Netwerk met meerdere vestigingen

Steeds vaker wil men vanuit meerdere locaties kunnen werken. Wij kunnen uw netwerk zo configureren dat u altijd snel en veilig kunt werken.

Draadloze netwerken

Bent u de warboel van kabels zat? Timco heeft een breed scala aan draadloze oplossingen. Neem contact met op met Timco en wij kijken samen met u wat de beste oplossing voor uw situatie is.

Netwerk APK

Als aanvulling op het netwerk- en systeembeheer bieden wij de mogelijkheid tot het verrichten van een netwerk APK. Tijdens het uitvoeren van een netwerk APK worden alle belangrijke punten in uw netwerk gecontroleerd. Op deze manier komen eventuele tekortkomingen en/of gebreken aan het licht. Vervolgens kunnen wij direct actie ondernemen om deze punten te verhelpen

 

Terminal services

Hou al uw applicaties en toepassingen centraal en verminder de beheerkosten. Met terminal services gebruikt u een centrale rekenkracht, kunt u uw werkplekken uitrusten met thin clients en de kosten per werkplek laag houden.

Interesse? Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Uw voordelen

✓ Persoonlijk contact
✓ Snelle service en leveringen
✓ Alles onder 1 dak
✓ Merk onafhankelijk
✓ Maatwerk
✓ Telefonisch bereikbaar
✓ Korte communicatielijnen

Neem contact op

Invalid Email

Zoeken

Locatie

Contact

Timco Automatisering

Kosterij 5

1721 PN Broek op Langedijk

t: 0226-344604

info@timco.nl

Routeplanner